فواید ظروف مسی

معروف است که پزشکان هومیوپتی به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند داشتن یک دست بند مسی را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند که با تماس دست بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته می‌شود. از سوی دیگر محققین یکی از علت‌های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون‌های آلومینیوم و سرب در مغز عنوان می‌کنند.

در این پیام آ مده است: تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت... 

هیچ‌کس نمی‌دونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره، فقط می‌دونستند برای پخت غذا خیلی خوبه. 

داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن. کمبود یون مس باعث می‌شه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن‌دره کنید.

در ضمن هیچ کارتل داروئی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه.... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره (تعریف یون و مولکول را می‌گذاریم برای کلاس‌های طب سنتی) ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌شود و دیگه از اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصاً برای خانم‌ها میشود. 
ولی یک دفعه;توی دهه 50 از این نون خشکی‌ها اومدند و داد میزند «قابلمه مسی. کفگیر آهنی خریداریم» و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند روحی هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند درجا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به  بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان. 
من به همه رفقا پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره... این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن وسلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً درحد صفر دچار بیماری‌های خونی وسرطان خون می‌شوند.

 

/ 16 نظر / 13 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شیدای یار

سلام دوست خوبم. ممنون از حضورت و ممنون از نظر لطفت.[گل] باید بگم مطلب فوق العاده‌ای بود . نمی‌دونم چرا ماها به این علم روز اعتماد می‌منیم و علم نیاکانمون را که با جان و دل بدست آورده و نتیجه‌اش هم مشخص بود که سلامتی و طول عمرشون بود را رها می‌کنیم . البته باید یه نکته‌ای را بگم که بعد از پختن غذا توی ظروف مسی باید سریع غذا را از آن خارج کرد.حالا علتش را نمی‌دونم !!! ولی شنیدم بعد از اینکه غذا پخت باید ظرفش را عوض کنیم. موفق باشید. التماس دعا[گل]

آزاده

واقعا که شصتت درد نکنه[نیشخند].من خیلی ظرفهای مسی را دوست دارم.مخصوصا وقتی توش مربا درست میکنی.نمی دونی که چه رنگی پیدا می کنه.واقعا مطلبت عالی بود.[لبخند][گل]

soorena

از اینکه دیدنم نیومدی متشکرم[قهقهه]

soorena

[هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا][هورا]

دانشجو

سلام دوست خوبم . خدا قوت . وبلاگ بسیار مفید و زیبایی دارید . مطالبتان عالی است . در ضمن ممنون از اینکه به وبلاگم تشریف آوردید . موفق و پیروز باشید . یا علی[گل][عینک]

مینو بدیعی

شما هم به نظر خيلي سنتي مي اييد . استفاده از ظروف مسي نه با شرايط امروز سازگار است ونه اينكه اساسا فكر بديع وجالبي است . يادش بخير در خانه ما - مربوط به ساليان بسيار گذشته است - مادرم انواع و اقسام ديگهاي مسي را داشت كه به دليل رسوباتي كه از غذا وسمي كه ازخود مس دفع مي شد هرچندگاه يكبار براي سپيد كردن ان را به مس كار مي داد والان اقاي ازاده كدام مس كار يا مسگر وجود دارد كه ظروف مسي عروسهاي!! تي تي ش ماماني امروز را سپيد كند . اقا شما مثل اينكه شيبور رايا سرنا را از سر گشادش مي نوازيد . عقب گرايي زياد هم خوب نيست وزماني معنا دارد كه راحتي اسايش ورفاه دران باشد . حالا امديم و ازظرف مسي استفاده كرديم وبه قول شما يك كمچه يا كفگير مسي هم درون غذاها قرار داديم اولا مسگرها را ازكجا پيدا مي كنيد ثانيا براي گرم كردن غذاهاي مانده مگر مي توانيد ظروف مسي را در داخل ماكروفرها قرار دهيد وثالثا روي اجاق گازهاي امروز قراردادن ظروف مسي با ان وزن سنگينشان خود حكايتي است .مساله كمبود اهن را براي مردم كشور ما مطرح ك

مینو بدیعی

دنباله پيام - اگر مساله كمبود اهن براي مردم كشور ما مطرح است بهتر است اصول تغذيه صحيح را به انان بياموزيم . اهن در موادغذايي نظير جگر سياه اسفناج و بسياري از سبزيها وميوه ها به حد وفور يافت مي شود . چرا لقمه را دور گردنتان مي پيچيد وبعد فرو مي دهيد !!

طهورا

سلام مطلبتان عالی است . من سه سال پیش متوجه این مطلب شدم توسط سی دی دکتر خداداد و سال گذشته هم کتابهای ایشان را خریدم و تقریبا هشتاد درصد تغذیه خانواده را بصورت اصیل و طبیعی تهیه میکنم و احساس سلامتی و رضایت کامل دارم. امیدوارم سایر دوستان هم سعی در داشتن الگوی صحیح تغذیه داشته باشند چراکه این جسم طبیعی ما مرکب روح است و اگر در رسیدگی صحیح به آن کوتاهی کنیم پرواز و رشد روحیمان کندتر و با زحمت بیشتری خواهد بود.

محسن

جالب بود.اسم اون دیگ مسیا بادیه هست. من پارسال تو بازار مسگرا تو یزد یه سری دیگ مسی فوق الاده قشنگ دیدم که 3 تاش با هم حدود 80 هزارتومن میشد.نمیدونستم اینقدر خاصیت داره دیگ مسی....[لبخند]البته مس خودش گرون هست فکر کنم کیلویی حدود 30 تومن باشه. حالا شاید امسال دوباره رفتیم خریدمشون ....[چشمک]